Studieclub, order, plantgoed en stek

Op de avond van de studieclub Boskoop was het dinsdagavond tijd voor de STudieclub Innovatie Prijs(STIP). Na de promoties van de 3 genomineerden mocht het project B(l)oeiend Boskoop zich een terechte winnaar noemen, hoewel Salix kwekerij Bontekoe met het verkoopconcept I’m Oliver en JaqcIT met zijn boomkwekerij Apps geduchte concurrenten waren. Alledrie de genomineerden hadden een mooie promotie waarin de sterke punten naar voren werden gebracht.

Daarnaast kwam op de avond een verregaande samenwerking tussen diverse organisaties binnen onze regio ter sprake. Dit was slechts een eerste informatie waarop een later tijdstip beslissingen genomen moeten worden. Ook was er een presentatie met verregaande innovaties, als perceelinformatie vanuit de ruimte, onkruidrobots en zeer gerichte spuitapparatuur met onkruidherkenning.

Vandaag verwerken wij een mooie Baumarktorder van heesters in pot. Oprapen, schoon maken, stickers plakken en karren in de folie. Verder zijn we elke middag in de kas aan het plantgoed klaarmaken. Elke ochtend maken we nog steeds stek.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Boomkwekerij de Lange, Uncategorized. Bookmark de permalink.