Winter,Masterclass,Studieclub

@KI_Impuls

Na weken van leveranties klaarmaken staat deze week toch echt in het teken van winterberging. De pottenhoeken zijn zo goed als leeg. Een aantal producten die buiten zullen overwinteren staan er nog, maar over het algemeen kun je zeggen dat de pottenhoeken leeg zijn. Tunnels zijn gezet en het rooiwerk begint zich ook in afrondende fases te begeven. Door onze kersthandel kunnen we niet altijd even vroeg het rooiwerk afmaken, maar ook een dag als vandaag helpt goed om snel veel werk binnen te halen.

Tijdens de masterclass bezochten we deze week Nolina in Woubrugge. Dit alles ging in het kader van optimaliseren van het arbiedsproces en hierin waren de stekrobots een absoluut hoogtepunt, maar de inkijk die werd gegeven in de marketing- en verkoopvisie van dit bedrijf waren minstens zo interessant. Na een afsluiting in het stiboskantoor zijn we daarna op bezoek gegaan bij het boomkwekersdebat van de studieclub Boskoop.

Forumleden bij dit debat waren  Albert-Jan Maat voorzitter LTO, Bernard Oosterom voorzitter Flora Holland, Peter Bontekoe voorzitter Kring Boskoop en Hendrik Hak van kwekerij Vredebest. Het werd een levendig debat met een leuke na borrel en dit alles resulteerde in een lange, leerzame en uitdagende dag. Foto staat op onze Facebookpagina.(zie onderaan pagina)

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.